Preguntes freqüents  Claredat abans de començar

 

 

 

 

 

Com valoreu el meu encàrrec?

Cada disseny requereix una esforç concret. La nostra atenció personalitzada ens permet fer-ne una estimació segons els teus requisits.

Què vol dir atenció personalitzada?

Considerem que la millor manera de fer créixer el valor de la teva idea és a partir d’una escolta atenta i precisa fins a convertir-la en un disseny exclusiu. Aquesta dedicació personal garanteix un percentatge més gran d’èxit dels teus objectius.

Dissenyeu partint de plantilles?

Som partidaris de fer dissenys originals en lloc de treballar a partir de dissenys preexistents que permeten l'entrega d'un projecte més ràpid, pero entenem la urgència que pots tenir. Les nostres adaptacions faran el teu projecte atractiu i singular.

Com desenvolupeu les meves idees?

Les desenvolupem a partir del nostre propi mètode de disseny: Escoltem, Estudiem, Executem i Examinem.

El disseny serà meu?

Et cedirem l'exclusiva dels drets d’explotació de la nostra creació per un termini indefinit i per a l’àmbit nacional i internacional.

Què m’entregareu?

T’entregarem tots els documents digitals, producció impresa o publicarem tot allò que hàgim acordat i desenvolupat en el transcurs de l’encàrrec.

Quant temps necessiteu per fer el disseny?

Depèn del teu projecte. Et presentem un projecte i un calendari detallat per dur-lo a terme. El nostre treball en equip i en xarxa ens permet entregar cada projecte en els terminis que haguem acordat.

Donem forma a les teves idees

Mètode de disseny

Sistema de treball en 4 passos

Motius per confiar en nosaltres